Vi er især kendte for

Højt serviceniveau

Kvalitet til konkurrencedygtige priser

Stor fleksibilitet

Omhyggelig behandling af ordrer

Levering til tiden – hver gang

Gå langt for at imødekomme jeres ønsker

Vi tilbyder

Tryk

Har I brug for event-t-shirts, klubtøj eller måske arbejdstøj til dit firma? Med et stort udvalg af alt fra t-shirts, polo’er, sweatshirts, caps, jakker, skjorter, canvasposer, accesories, arbejdstøj mv. er der stort set ikke dét, vi ikke kan lave.

Broderi

Vil I have et lidt mere eksklusivt udtryk til jeres tøj? Et broderet logo giver et flot, professionelt udtryk, der vækker respekt hos både kunder og konkurrenter. Ligesom med tryk kan vi stort set brodere på alle tekstiler, og vi har tidligere broderet logoer på f.eks. håndklæder.

Bannere

Vi trykker og leverer også messebannere, sportsbannere, klubbannere, sponsorbannere, beachflag og meget mere.

Webshop

Skal jeres kunder eller ansatte selv bestille firma- eller foreningstøj, i egen størrelse og model? Vi tilbyder opsætning af avancerede webshops, hvor man i ro og mag kan bestille tøjet. Vi tilpasser gerne tøjet med personlige tryk med mere.

Hvad end...

I skal bruge, så kan vi hjælpe jer! Vi strækker os langt, for at imødekomme jeres ønsker. Så har I specielle ønsker, skal I ikke tøve med at kontakte os – vi kan helt sikkert finde en løsning, der passer jer.
Bæredygtig produktion

Vi producerer alle vores tryk og broderier i Danmark – helt præcis Ry. Her har vi vores eget trykkeri, hvor alt bliver lavet i hånden. Vi har også et lager i forlængelse af trykkeriet, som vi nemt kan tilgå.

Kontakt os i dag

Skal I have tøj med tryk?

Om det er tryk på firmatøj, profiltøj, klubtøj, sportstøj eller noget helt andet, så sidder vi altid klar ved telefonen og på mail. Med vores 30 års erfaring vejleder vi jer gennem hele processen – og får jer hurtigt i mål.

+45 8689 3233

info@textilprint.dk​

Eller benyt nedenstående kontaktformular, så kontakter vi jer hurtigst muligt.