Vi tilbyder

Vi priorterer et højt serviceniveau overfor vores kunder samt kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi strækker os langt for at imødekomme jeres ønsker. Vi sørger for en omhyggelig og professionel behandling af ordrerne — og det er en selvfølge, at leveringstiderne bliver overholdt.

Tryk

Har du brug for event-t-shirts, klubtøj eller måske arbejdstøj til dit firma? Med et stort udvalg af alt fra t-shirts, polo’er, sweatshirts, caps, jakker, skjorter, canvasposer, accesories, arbejdstøj mv. er der stort set ikke det, vi ikke kan skaffe og trykke på.

Broderi

Vil du have et lidt mere eksklusivt udtryk til dit tøj? Et broderet logo giver et flot, professionelt udtryk, der vækker respekt hos både kunder og konkurrenter. Ligesom med tryk kan vi stort set brodere på alle tekstiler, og vi har tidligere broderet logoer på f.eks. håndklæder.

Webshop

Skal dine kunder eller ansatte selv bestille firma- eller foreningstøj i egen størrelse og model? Vi tilbyder opsætning af avancerede webshops, hvor du selv i ro og mag kan bestille tøjet. Tøjet kan tilpasses med personlige tryk etc.

Og meget mere…

Vi trykker og leverer også messebannere, sportsbannere, klubbannere, sponsorbannere, beach flag o.l. 
Har du et specielle ønsker, skal du ikke tøve med at kontakte os — vi kan helt sikkert finde en løsning, der passer dig.