ET AF DANMARKS FØRENDE TEKSTILTRYKKERIER

Siden 1988 har vi leveret, trykket og broderet på næsten alle former for textiler: t-shirts, polo’er, sweatshirts, caps, jakker, skjorter, canvasposer, håndklæder, arbejdstøj mv.

Og vi gør det godt! Faktisk er vi et af Danmarks førende tekstiltrykkerier. Vi ser det som en udfordring hele tiden at blive bedre;
 at følge med den teknologiske udvikling.

TEGNESTUE

Udover at råde over et dansk trykkeri, har vi egen tegnestue med topmoderne Mac- og PC udstyr. Her laver vi film til tryk og hjælper med kreative oplæg – alt sammen til gavn for jer.

Vi har også en konstruktør ansat, som laver mønstrene og tilretter tøjet ved specialproduktioner

DANSK TRYKKERI

Alle vores ordrer bliver håndteret på vores hovedkontor i Ry. Det betyder at alle tryksager vi leverer, er dansk produceret.

Vi gennemgår omhyggeligt hver ordre i hånden – uden det påvirker kapaciteten. Tvært i mod, så gør vi en stor dyd ud af, altid at levere til tiden. Dét, at vi har et dansk trykkeri i samme bygning som vores kontor, giver stor fleksibilitet. Til fordel for både os og vores kunder.

VI VARETAGER LOGISTIK

Vi har 2.000 m2 lagerhal til rådighed, lige ved siden af vores trykkeri, hvor vi tilbyder at varetage hele logistikken. Vi hjælper gerne med, at gøre det så nemt for jer som muligt.

En del af guldholdet

Vi er stolte leverandører af DHF's trøjer

Afspil video
EN DEL AF DET LOKALE

Vi sponsorerer den lokale håndbold- og fodboldklub og har været det i årtier. Størstedelen af vores ansatte kommer fra lokalområdet – og vores unge, engagerede trykkere har ofte stiftet bekendskab til Textil Print gennem sportsklubberne eller lokalsamfundet. Det giver tryghed og stabilitet – både for jer og os.